x تبلیغات
تجهیزات آشپزخانه صنعتی

لیست تجهیزات آشپزخانه صنعتی

 برای راه اندازی یک آشپزخانه صنعتی لازم است که در ابتدا لیست تجهیزات آشپزخانه صنعتی را بدانید و شناخت درستی از لیست تجهیزات آشپزخانه صنعتی داشته باشید. آشپزخانه های صنعتی در بسیاری از ساختمان های اداری، رستوران ها، کارخانه هاف هتل ها و … جایپانه بسیار ویژه ای دارند و لازم است که حتما بخشی به آشپزخانه صنعتی اختصاص داده شود. ممکن است با نگاهی کوتاه به لیست تجهیزات آشپزخانه صنعتی برخی از آن ها را بخواهید حذف کنید و یا اینکه برخی را به صورت دست دوم تهیه کنید. اما لازم است که حتما یک لیست کامل از آن داشته باشید که بعدها دچار مشکل نشوید.

لیست تجهیزات آشپزخانه صنعتی به چهار گروه عمده تقسیم بندی می شود که مربوط به تجهیزات آماده سازی آشپزخانه صنعتی، تجهیزات مربوط به رستوران و پخت غذا، تجهیزات سرمایشی مربوط به نگهداری غذا و در نهایت تجهیزات شستشو تقسیم بندی می شود. همانطور که بیان شد احتمالا شما با توجه به کاربری و حجم غذای خروجی در طول روز، نیاز است که برخی گزینه ها را از لیست تجهیزات آشپزخانه صنعتی حذف کنید و در نهایت هزینه راه اندازی رستوران یا آشپزخانه صنعتی را کاهش دهید.

لیست تجهیزات آشپزخانه صنعتی

لیست تجهیزات آشپزخانه صنعتی

لیست تجهیزات آشپزخانه صنعتی

با توجه به پیشرفت تکنولوژی این رستوران ها و فست فودها هستند که جایگزین غذای خانگی شده اند. در همین راستا تجهیزات مورد نیاز جهت آماده سازی نیز باید ارتقا پیدا کند و بدانید که از چه تجهیزاتی برای آشپزخانه صنعتی خود باید استفاده کنید. تجهیزاتی که مورد استفاده قرار می گیرد به دلیل استفاده صنعتی  باید متریال خاصی داشته باشد تا بتوانند برای مصارف بالا مورد استفاده قرار بگیرند. به همین جهت هم عمر بیشتری خواهند داشت و هم از نظر بهداشتی و ایمنی در سطح بالایی قرار بگیرند. در این بخش می خواهیم به طور مفصل به لیست تجهیزات آشپزخانه صنعتی اشاره ای داشته باشیم. در نظر داشته باشید اگر قصد راه اندازی رستوران و کترینگ را دارید بهتر است برای شروع کار از مشاوره آشپزخانه صنعتی کمک بخواهید تا بهترین و مناسب ترین تجهیزات را برای خود خریداری کنید. با فیدار سورن همراه باشید.

تجهیزات آماده سازی آشپزخانه صنعتی

لیست تجهیزات آشپزخانه صنعتی

لیست تجهیزات آشپزخانه صنعتی

تخته کار

این میز برای آماده سازی مواد غذایی به کار می رود و معمولا استفاده بسیار زیادی دارد. شما برای خرد کردن گوشت،برش دادن سبزیجات و … می توانید از تخته کار استفاده کنید. تخته کار عموما در مدل های مختلفی ارائه می شود و نوع کاربری و قیمت آن ها با یکدیگر متفاوت است.

دیگ خیساندن برنج

پا به هر رستورانی بزارید محال است که با بوی برنج مواجه نشوید و یا اینکه در منو آن ها غذایی بدون برنج مشاهده نکنید. بیشتر غذاهای ایرانی با پخت برنج در ارتباط هستند و حجم زیادی از سفارشات باب رنج همراه است. از این رو در هر آشپزخانه صنعتی حتما نیاز به یک دیگ خیساندن برنج خواهید داشت. این دیگ از مهم ترین لیست تجهیزات آشپزخانه صنعتی می باشد که عموما نیز از جنس استیل است.

چرخ گوشت صنعتی

اگر یک اشپز حرفه ای داشته باشید هرگز گوشت چرخکرده را از بیرون تهیه نمی کنید. در آشپزخانه های حرفه ای گوشت به صورت آماده خریداری نمی شود چرا که چرخ کردن گوشت نیاز به تخصص دارد. برای این کار به لیست تجهیزات آشپزخانه صنعتی خود یک چرخ گوشت صنعتی باید اضافه کنید.

اره استخوان بر

یکی از تجهیزات ضروری در آشپزخانه صنعتی اره استخوان بر می باشد که برای تکه کردن گوشت، قلم، استخوان و … به کار می رود. اگر غذاهای آشپزخانه صنعتی شما گوشتی است حتما اره استخوان بر را تهیه کنید.

کسب اطلاعات بیشتر: مشاوره راه اندازی رستوران و کترینگ

دستگاه مخلوط کن

بسیاری از اشپزخانه های صنعتی در لیتس منو خود کباب را دارند و یا اینکه از نان و یا شیرینی های خاصی استفاده می کنند. داشتن دستگاه مخلوط کن صنعتی یکی مهم ترین گزینه ها در لیست تجهیزات آشپزخانه صنعتی است که با استفاده از آن می توانید مایه کباب، شیرینی، نان و … را مخلوط کنید.

یخ ساز صنعتی

دورانی که رستوران‌ها و آشپزخانه‌های صنعتی برای رفع نیاز یخ خود، سفارش بیرونی می‌گذاشتند، سپری شده و اکنون هر آشپزخانه صنعتی یک یخ ساز حرفه‌ای دارد. این یخ ساز کمک می‌کند تا به طور پیوسته یخ‌های قالبی در ابعاد مختلف در اختیار داشته باشیم.

خلال کن صنعتی

برای خلال کردن انواع مواد اولیه صنعتی که به صورت یکدست و منظم باشد نیاز به یک دستگاه خلال کن دارید. شما برای خلال کردن سیب زمینی، هویج و … لازم است که از یک دستگاه استفاده کنید. البته این گزینه به میزان نیاز روزانه شما نیز وابسته است و تعیین کننده ضرورت خرید این دستگاه می باشد.

سبزی خرد کن صنعتی

بدیهی است که انتظار نداریم در یک رستوران یا آشپزخانه بزرگ، خرد کردن سبزی‌ها به صورت دستی انجام شود. از طرفی دیگر تهیه سبزی آماده و خرد شده نیز هزینه‌ها را افزایش خواهد داد. به این جهت هر آشپزخانه حرفه‌ای و صنعتی به یک دستگاه سبزی خرد کن نیاز دارد.

میز دورچین استیل

این میز یکی از تجهیزاتی است که شما می‌توانید به فراخور نیاز خود، از آن صرف نظر کرده و یا برای تکمیل تجهیزات آشپزخانه صنعتی خود، آن را خریداری کنید. کاربرد این میز به این شکل است که تمامی مواد دورچین غذاها مانند کاهوی خرد شده، خیارشور، ترشی، گوجه فرنگی، زیتون و غیره به صورت مجزا در قالب‌های آن ریخته شده و حین پر کردن بشقاب‌ها یا دیس‌های غذا، به میزان نیاز از هر یک برداشت می‌شود. این میز از لیست تجهیزات آشپزخانه صنعتی می باشد.

تجهیزات پخت آشپزخانه صنعتی

لیست تجهیزات آشپزخانه صنعتی

لیست تجهیزات آشپزخانه صنعتی

اجاق گار صنعتی

اجاق گاز اولین مورد در لیست تجهیزات آشپزخانه صنعتی می باشد. بسته به نوع کاربری شما می توانید اجاق گاز فردار و یا بدون فر خریداری کنید. اجاق گازها انواع مختلفی دارند و می توانید مدل های متنوع آن را در فروشگاه فیدار سورن مشاهده کنید و بسته به نیاز خود یکی از آن ها را برگزینید.

دستگاه دم کن برنج

در بخش پیشین در مورد ضرورت خیس کردن برنج صحبت کردیم و می دانید که یکی از نیازهای اولیه هر رستورانی می باشد.دقت داشته باشید که دم کردن برنج در هر رستورانی یک کار کاملا حرفه ای است و باید به وسیله دم کن برنج انجام پذیرد. این دستگاه را می توانید در لیست تجهیزات آشپزخانه صنعتی مشاهده کنید.

تابه گردان یا سرخ کن صنعتی

این دستگاه برای سرخ کردن انواع مختلف غذاها مورد استفاده قرار می گیرد. شما برای سرخ کردن سیب زمینی، ماهی، مرغ و … نیاز به یک وسیله دارید. قطعات تابه گردان به راحتی قابل شستشو و پاک کردن رد روغن می باشند. جنس این تایه استیل می باشد و کیفیت سرخ کردن در آن بسیار بالا می باشد.

کسب اطلاعات بیشتر: استانداردهای طراحی آشپزخانه صنعتی

کباب پز گازی صنعتی

کباب‌پز گازی و نیز کباب پز ذغالی، عملکردی شبیه به هم داشته و در بسیاری از آشپزخانه‌های صنعتی و رستوران‌ها برای پخت کباب، مورد استفاده قرار می‌گیرند. با توجه به منوی غذایی رستوران‌ها و آشپزخانه‌های صنعتی ایرانی، نمی‌توان هرگز کباب‌پز گازی یا ذغالی را از لیست تجهیزات آشپزخانه صنعتی حذف کرد. برای خرید این دستگاه پیشنهاد می کنیم حتما به فروشگاه فیدار سورن سری بزنید.

کباب پز تابشی

اگر می‌خواهید بوی پخت کباب، پیچیده نشده و به علاوه چربی کباب نیز به خوبی گرفته شود، کباب پز تابشی بهترین گزینه برای شما خواهد بود. به کمک این دستگاه صنعتی، می‌توانید بهترین پخت کباب را بدون راه افتادن دود و بوی آن داشته باشید. (البته توجه داشته باشید که با توجه به امکانات و حرفه‌ای‌تر بودن این دستگاه، قیمت گران‌تری نیز نسبت به نمونه گازی یا ذغالی دارد.)

هود صنعتی

هود صنعتی دارای قدرت مکش فوق العاده‌ای بوده و در عین حال عملکردی مشابه هودهای خانگی دارد. این هودها را در بخش پخت غذا نصب کرده و بخار و بوی پخت انواع غذاها را به این شکل از فضای آشپزخانه خارج می‌سازند. این دستگاه جزو لیست تجهیزات آشپزخانه صنعتی می باشد.

تجهیزات سرمایشی و نگهداری

لیست تجهیزات آشپزخانه صنعتی

لیست تجهیزات آشپزخانه صنعتی

یخچال ویترینی

یخچال ویترینی نوعی از یخچال در آشپزخانه‌های صنعتی است که شیشه‌ای بودن جداره‌های آن، باعث می‌شود که دید کامل نسبت به اقلام موجود در یخچال وجود داشته و کاربری آن‌ها ساده تر شود. اگر سری به رستوران های سلف سرویس زده باشید حتما یخچال های ویترینی را می توانید مشاهده کنید.

گرمخانه شیشه ای

گرمخانه شیشه‌ای در قیاس با سایر گرمخانه‌های آشپزخانه صنعتی، دارای این حسن است که می‌توان اقلام داخل آن را مشاهده کرد. می توانید گرمخانه ایستاده ویترینی ساخت شرکت فیدار سورن گرم و سرد را مشاهده کنید.

تجهیزات شستشوی آشپزخانه صنعتی

ماشین ظرفشویی صنعتی

حتما دیگر انتظار ندارید که همچنان در آشپزخانه‌های صنعتی، شستشوی حجم بالای ظروف به وسیله شخص انجام پذیرد! ماشین ظرفشویی صنعتی، این کار را با دقت بالا انجام داده و سرعت انجام فرآیند را افزایش می‌دهد.

میز ظروف کثیف از لیست تجهیزات آشپزخانه صنعتی

میز ظروف کثیف، میز بزرگی است که در ابعاد مختلف قابل سفارش بود و در واقع محل نگهداری ظروف پیش از وارد کردن آن‌ها به بخش شستشو است. چنین میزی را می‌توان در بخش دریافت ظروف تمیز نیز تعبیه کرد.

سیخ‌شور صنعتی

سیخ‌شور صنعتی، همان طور که از نام آن می‌توان حدس زد، برای شستن سیخ‌های استفاده شده در آشپزخانه‌های صنعتی، کاربرد داشته و سرعت عمل را بالا می‌برند. سیخ شور صنعتی در لیست تجهیزات آشپزخانه صنعتی قرار دارد.

سینک ظرفشویی صنعتی

این سینک از جنس استیل بوده و لگن‌های آن عمیق و کاملا بزرگ هستند. سینک‌های ظرفشویی صنعتی در دو مدل همراه با آبچکان یا بدون آبچکان و دارای یک قفسه در بخش زیرین هستند.

طراحی آشپزخانه صنعتی

 با طراحی آشپزخانه صنعتی در خدمت شما هستیم. آشپزخانه صنعتی در واقع یک آشپزخانه قزرگ است که همان کار پخت و پز را انجام می دهد اما این بار با تجهیزات بزرگتر و پرسنل بیشتری این کار صورت می پذیرد. آشپزخانه های صنعتی تجهیزات خاصی دارند و می بایست طبق یک الگو طراحی شوند تا بیشترین کارایی و کمترین هزینه را در بر داشته باشند.

تمامی آشپزخانه های صنعتی جدا از سبک طراحی خود دارای تجهیزات مشترکی از قبیل تجهیزات شست و شو، تجهیزات آماده سازی غذا، تجهیزات رستوران و پخت غذا، تجهیزات انبار و نگهداری، تجهیزات سرو و … هستند. مهم ترین گام در طراحی آشپزخانه صنعتی ایجاد یک فضای درست و به اندازه برای آن است. طراحی آشپزخانه صنعتی اگر به صورت اصولی انجام گردد در نهایت باعث می شود با استفاده بهینه از نیروی انسانی و فضا پخت و پز راحت تری را به ارمغان آورد.

مراحل طراحی آشپزخانه صنعتی

برای داشتن یک آشپزخانه صنعتی خوب نیاز است که یک طراحی اصولی و دقیق صورت پذیرد. در این مقاله با شما هستیم تا تمامی مراحل مربوط به طراحی آشپزخانه صنعتی را به صورت جزء به جزء برای شما بیان داریم. از تمامی این مراحل می توانید در طراحی آشپزخانه های رستوران ها، کترینگ ها، کافی شاپ ها و … استفاده کنید.

جهت مشاوره راه اندازی رستوران و کترینگ با ما در تماس باشید

طراحی آشپزخانه صنعتی

طراحی آشپزخانه صنعتی

پیش طراحی

در اولین مرحله از طراحی آشپزخانه صنعتی شرایط و حجم تولید روزانه کسب و کار مرود بررسی قرار می گیرد. در ابتدا باید تعیین کنید روزانه به چند پرس غذا نیاز دارید و حدودا چند نفر به رستوران و یا آشپزخانه شما مراجعه می کنند. این کار با توجه به فضای قرارگیری رستوران شما مورد بررسی است. پس از انجام تحقیقات مورد نظر نیازها تعریف می شود و در نهایت میزان فروش روزانه باید تعیین گردد.

پیش بینی فضای آشپزخانه طراحی

فضای آشپزخانه صنعتی جهت سامان دهی کارها و تسریع در انجام آن ها ، به بخش های مختلفی تفکیک می شود .

ورودی و خروجی : تعیین محل های مناسب جهت تخلیه ، ورود و خروج مواد اولیه

انبار : در نظر گرفتن فضا جهت نگهداری مواد اولیه خشک و ماندگار مانند برنج ، حبوبات ، روغن و…

سردخانه : تعیین محل مناسب برای نگهداری مواد غذایی منجمد و هم چنین مواد غذایی فاسد پذیر مانند گوشت ، مرغ ، ماهی ، …. و لبنیات ، سبزیجات و …

فضای استراحت : در نظر گرفتن فضای مناسب جهت استحمام و سرویس های بهداشتی ،  تعویض لباس و استراحت پرسنل آشپزخانه

ایمنی : رعایت استانداردها و پیش بینی تجهیزات اعلام و اطفاء حریق

تاسیسات : طراحی تاسیسات مورد نیاز جهت :

  • ذخیره و توزیع آب سرد و آب گرم
  • جمع آوری و دفع فاضلاب چرب
  • خروج و تخلیه زباله ها و پسماند مواد غذایی
  • سیستم روشنایی ، برق رسانی ، مدارهای الکتریکی
  • تهویه هوای آشپزخانه ، خروج هوای آلوده و تامین هوای سالم و تازه

نقشه چیدمان

بعد از تعیین تمامی نیازها و اطلاعات نوبت به کشیدن نقشه پیشنهادی و تعیین تجهیزات رستوران و پخت غذا می رسد. در این مرحله بهتر است از افرادی که در این زمینه دارای تجربه می باشند کمک بگیرید تا با کمترین هزینه بتوانید مناسب ترین تجهیزات را خریداری کنید. جهت مشاوره راه اندازی رستوران و کترینگ می توانید از فیدار سورن کمک بخواهید. در این مرحله باید نوع ساخت، برنامه غذایی، فضای کار، کیفیت تجهیزات و مصرف انرژی تعیین گردد.

طراحی آشپزخانه صنعتی

طراحی آشپزخانه صنعتی

طراحی نهایی

در این مرحله تمامی مواردی که در بخش پیشین ذکر شد تایید شده و لیست تجهیزاتی که مورد نیاز است را باید بنویسید. در طراحی نهایی شکل چیدمان نهایی تجهیزات و روند اجرایی کار مشخص می شود.

تهیه تجهیزات

مهم ترین بخش از طراحی آشپزخانه صنعتی، تهیه تجهیزات آشپزخانه صنعتی می باشد. با توجه به اینکه تجهیزات مورد نظر قرار است سالیان دراز استفاده شود بهتر است از تجهیزات با کیفیت استفاده کنید تا در مدت کوتاهی مجبور به هزینه دوباره نشوید. همچنید از همان ابتدا حجم کاری را در نظر بگیرید تا تجهیزات خیلی بزرگ و یا خیلی کوچک خریداری نشود چرا که کارایی ندارد. تمامی تجهیزات با توجه به بودجه شما می تواند توسط شرکت فیدار سورن عرضه گردد. تنها کافیست با شماره های درج شده تماس حاصل نمایید و از مشاوره رایگان این مجموعه استفاده کنید.

حتما مطالعه کنید: هزینه راه اندازی رستوران چقدر است؟

نصب تجهیزات

بعد از تهیه تجهیزات نوبت نصب و راه اندازی آنها است. در این مرحله حتما باید نظارت دقیقی وجود داشته باشد تا نصب کاملا مطابق با طراحی های صورت گرفته انجام شود. بعد از نصب تجهیزات باید چگونگی کار با آنها را یاد بگیرید و آنها را راه اندازی کنید.

هنگام طراحی آشپزخانه صنعتی چه نکاتی را باید رعایت کرد؟

برای طراحی آشپزخانه صنعتی به صورت کاملا اصولی لازم است که برخی از نکات رعایت شود تا یک آشپزخانه ایده ال داشته باشید. این موارد به شرح زیر می باشد.

دانستن نقش و اهمیت آشپزخانه

قلب رستوران یا هر مجموعه تهیه غذایی آشپزخانه آن می باشد که تمامی کارهای رستوران اعم از پخت و پز، شست و شو و … در آنحا صورت می پذیرد. بنابراین زیبایی و طراحی آن بسیار مهم است. در آشپزخانه صنعتی خوب همه چیز باید سر جای خود باید و فضای کافی برای قرار دادن تجهیزات وجود داشته باشد. رعایت اصول طراحی آشپزخانه صنعتی باعث می شود در وقت و انرژی صرفه جویی گردد.

اینکه کدام تجهیزات را نو و کدام یک را کار کرده و دست دوم خریداری کنید.

برخی از تجهیزات برای آشپزخانه وجود دارند که بهتر است دست دو و کارکرده تهیه و خریداری شوند زیرا عمر کوتاهی دارند یا خیلی کم مورد استفاده قرار می گیرند. مثلا دستگاه های یخ ساز بهتر است دست دو خریداری شوند زیرا هم عمر کوتاهی دارند و هم فقط در برخی مواقع مورد استفاده قرار می گیرند. فرها و سرخ کن ها جزء تجهیزاتی هستند که باید نو خریداری شوند زیرا دارای عمری طولانی هستند و از آنها زیاد استفاده می شود.

شناخت دقیق تجهیزات پخت و پز

آشپزخانه های صنعتی به اجاق گاز، فر و سیستم گریل نیاز دارند. این تجهیزات گران قیمت هستند و عمر مفید بالایی دارند. قبل از تهیه و خرید این تجهیزات بهتر است اول منوی رستوران خود را تکمیل کنید و بعد سراغ خرید فر و گاز بروید. اگر در منوی خود بیشتر غذاهای گریل دارید، پس باید یک دستگاه گریل سایز بزرگ خریداری کنید. در نهایت به یک سیستم تهویه مطبوع و مناسب نیز فکر کنید و آن را تهیه نمایید.

طراحی آشپزخانه صنعتی

طراحی آشپزخانه صنعتی

عوامل موثر در طراحی آشپزخانه صنعتی

در طراحی آشپزخانه صنعتی عوامل و پارامترهایی موثر هستند و باید مدنظر قرار بگیرند. این عوامل عبارتند از:

  1. انتخاب مکان مناسب برای کسب و کار
  2. نوع کاربری آشپزخانه (فست فود یا رستوران)
  3. نوع منوی غذا (غذای سرد یا گرم)
  4. مدت زمان لازم برای پخت غذا
  5. تعداد پرسنل یک شیفت کاری
  6. تعیین محل مناسب برای ورود مواد اولیه و خروج ضایعات غذایی
  7. تعیین محل قرارگیری مواد غذایی خشک مانند برنج، سیب زمین، پیاز، سبزی خشک، حبوبات و آرد
  8. تهیه سردخانه برای نگهداری گوشت، مرغ، ماهی و مواد فسادپذیر
  9. تعیین محلی برای قرار دادن تجهیزاتی مانند سرخ کن، فر و …
  10. در نظر گرفتن فضایی برای تجهیزات جمع آوری، انتقال و شست و شوی ظروف کثیف
  11. پیش بینی فضایی برای نصب کابینت، قفسه نگهداری ظروف و آویزها
  12. در نظر گرفتن مکانی برای قرار دادن تجهیزات پخت و پز مانند دم کن، آبکش و …
  13. پیش بینی محل نصب هود برای تهویه هوای آلوده و بخارهای ناشی از طبخ غذا
  14. در نظر گرفتن فضایی برای قرار دادن نوشیدنی های سرد و گرم
  15. در نظر گرفتن مکانی برای قرار دادن ظرف و ظروف و تجهیزات سرو غذا
  16. پیش بینی فضایی برای جمع آوری، انتقال و شست و شوی دیگ ها و پاتیل ها

روش های پخت فر کامبی بروج

 با روش های پخت فر کامبی بروج در خدمت شما هستیم. فر کامبی بروج و یا فر پخت ترکیبی یکی از فرهای صنعتی محسوب می شود که مورد نیاز برای تمامی آشپزخانه های صنعتی است. این نوع قابلیت پخت انواع محصولات از خانواده سبزیجات، گوشت قرمز، مرغ و ماهی را به صورت کاملا بخارپز و فقط با حرارت و یا هر دو حالت در کوتاه ترین زمان ممکن دارد. یکی از ویژگی های برجسته این فر این است که غذاها با کیفیت بسیار بالایی در آن پخت می شوند.

با روش های پخت فر کامبی بروج به مدل های متنوع می توانید در فضایی کمتر از یک مربع مواد غذتیی را گریل، کبابی، پخت، بخارپز، آرام پز و یا اب پز کنید. با استفاده از فر کامبی و روش های پخت فر کامبی بروج پخت سریع، استفاده آسان، آماده سازی غذا با کیفیت بالا و حتی صرفه جوبی در زمان، پول و انرژی را به همراه دارید. با فیدار سورن همراه باشید.

 

روش های پخت فر کامبی بروج

فر کامبی یا فر پخت ترکیبی یکی از تجهیزات آشپزخانه صنعتی است. یک فر همه کاره محسوب می شود که امکان پخت غذا را با سه روش مختلف فراهم می کند. سیستم پیشرفته کنترل میزان رطوبت کابین در فر کامبی به همراه امکان پخت انواع غذاها در سه حالت هوای داغ، بخار و ترکیبی هیچ محدودیتی در پخت گریل، بخارپز، سرخ کردن، دودی کردن، پخت نان، شیرینی و دسر باقی نمی گذارد. در این بخش می خواهیم شما را با انواع روش های پخت فر کامبی بروج آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

روش های پخت فر کامبی بروج

روش های پخت فر کامبی بروج

گردش هوای داغ یا کانوکشن

از گردش هوای داغ و خشک برای پخت انواع غذاها از جمله پخت نان و کبابی شدن گوشت و یا پخت پیتزا استفاده می گردد. عملکرد گردش هوای داغ در فر کامبی بروج به صورت جریان یکنواخت هوای داغ در کابین برای پخت یکدست مواد غذایی است.

بخار

بخار نیز از دیگر روش های روش های پخت فر کامبی بروج محسوب می شود. گزینه بخار به سه حالت بخار بویلر، بخار مستقیم و بخار ترکیبی تقسیم بندی می شود. در نتیجه غذاهایی مانند ماهی که در فر معمولی حجم آن ها کم شود و بافت خود را از دست می دهند، در حالت بخار فر کامبی با بهترین کیفیت آماده سازی می گردند. همچنین پخت سبزیجات با بخارپز فر کامبی ارزش غذایی، بافت و رنگ طبیعی سبزیجات را به خوبی حفظ می کند.

بخار بویلر: این نوع بخار از دانه های ریزتر و خشک تری برای پخت غذاهای دارای بافت سفت تر و فشرده تر مانند پروتئین بسیار مناسب است.

بخار مستقیم: غذاهایی که دارای بافت نرم تر و لطیف تری هستند، با بخار مستقیم  ذرات درشت و خیس کیفیت پخت بهتری خواهند داشت.

بخار ترکیبی بویلر و مستقیم: بخار ترکیبی از ویژگی های انحصاری کامبی و یکی از انواع روش های پخت فر کامبی بروج می باشد. بروج هر دو سیستم تولید بخار مستقیم و بخار بویلر را در فرهای کامبی خود به کارگرفته تا مزایای استفاده از هر دو سیستم را به طور توامان در طیف وسیعی از غذاها ایجاد کند.

ترکیب بخار و هوای داغ

پخت ترکیبی در واقع یکی از گزینه هایی است که سبب شده فر کامبی نسبت به دیگر تجهیزات متمایز شود. این فر به آشپز این امکان را می دهد که حجم زیادی از غذا را با بالاترین کیفیت بپزد. در این حالت دستگاه از حرارت و بخار به طور مداوم استفاده می کند تا غذا در کمترین زمان ممکن بپزد و آماده شود. میزان رطوبت کابین با توجه به برنامه پخت به صورت خودکار تعیین می گردد، گرچه تنظیم دستی برای دما و رطوبت نیز در دسترس آشپز می باشد.

 مشاوره راه اندازی رستوران و کترینگ

مزایای داشتن دستگاه فر کامبی

برای داشتن فر کامبی و دسترسی به انواع روش های پخت فر کامبی بروج نیاز به سرمایه گذاری اولیه می باشد. اما این هزینه اولیه در برابر مجموعه تجهیزاتی که می بایست در یک آشپزخانه صنعتی استفاده شود بسیار ناچیز است. به عبارت دیگر با یکبار هزینه و خرید فر کامبی بروج می توانید صاحب انواع عملکردهای فر کامبی شوید که نوعی سرمایه گذاری بلند مدت محسوب می شود. از دلایل قاطع برای استفاده از فر کامبی در اشپزخانه صنعتی می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • فرهای کامبی بروج چندین عملکرد را در قالب یک دستگاه دارند و انواع روش های پخت فر کامبی بروج را به صورت یکجا دارید. بنابراین دیگر نیازی به خرید دستگاه مجزا با عملکردهای مختلف نخواهید داشت.
  • به هنگام طبخ انواع غذاها شما می توانید درصد میزان بخار و یا حتی طیف متفاوتی از درجه حرارت را برای پخت انواع غذاها مورد استفاده قرار دهید.
  • این دستگاه دارای پنل کاملا تاچ و دیجیتال است و می توانید بدین طریق انتخاب های متنوعی داشته باشید.
  • فرهای کامبی در سه مدل متنوع فر کامبی 6 طبقه، فر کامبی 10 طبقه و فر کامبی 20 طبقه تولید می گردد. که می توانید در هر طبقه غذاها را با دستور غذایی و با مواد و متریال های متفاوتی همزمان طبخ کنید.
  • با پخت غذا در فرهای کامبی می توان ارزش غذایی ویتامین ها و ریز مغذی های غذا را حفظ کرد.

 

برنامه ریزی برای پخت فر کامبی

روش های پخت فر کامبی بروج

روش های پخت فر کامبی بروج

فرهای کامبی را می توان با توجه به نوع غذا و از ابتدا با توجه به ذائقه برنامه ریزی کرد. بدین صورت که در هر طبقه با توجه به نوع غذا که در آن قرار گرفته است دستور پخت جداگانه ای وارد نمود همچنین می توان به حافظه دستگاه برنامه از پیش تعیین شده را وارد و ذخیره نمود. در نظر داشته باشید با توجه به اینکه این دستگاه به صورت طبقه طبقه می باشد می توان از سیستم پخت ترکیبی در یک ردیف بهره گرفت و در طبقه ای دیگر از سیستم بخار پز استفاده کرد . بدون اینکه عملکرد، بو و مزه ها غذاها با یکدیگر تداخلی داشته باشد.

قبل از خرید دستگاه ابتدا باید بدانید که نیازهای سر آشپز شما و منو غذاهای شما چیست. برای نصب دستگاه می بایستی تاسیسات مورد نیاز شمال برق ،آب (برای تولید بخار ) و گاز طبیعی را تامین نمایید. این دستگاه همچنین نیاز به لوله کشی آب شهری برای شست و شوی اتوماتیک و نیز خروجی فاضلاب می باشد. برای خرید فر کامبی بروج و اطلاع از قیمت آن می توایند فیدار سورن مراجعه کنید.

صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد