روش های پخت فر کامبی بروج
با روش های پخت فر کامبی بروج در خدمت شما هستیم. فر کامبی بروج و یا فر پخت ترکیبی یکی از فرهای صنعتی محسوب می شود که مورد نیاز برای تمامی آشپزخانه های صنعتی است. این نوع قابلیت پخت انواع محصولات از خانواده سبزیجات، گوشت قرمز، مرغ و ماهی را به صورت کاملا بخارپز و فقط با حرارت و یا هر دو حالت در کوتاه ترین زمان ممکن دارد. یکی از ویژگی های برجسته این فر این است که غذاها با کیفیت بسیار بالایی در آن پخت می شوند.
با روش های پخت فر کامبی بروج به مدل های متنوع می توانید در فضایی کمتر از یک مربع مواد غذتیی را گریل، کبابی، پخت، بخارپز، آرام پز و یا اب پز کنید. با استفاده از فر کامبی و روش های پخت فر کامبی بروج پخت سریع، استفاده آسان، آماده سازی غذا با کیفیت بالا و حتی صرفه جوبی در زمان، پول و انرژی را به همراه دارید. با فیدار سورن همراه باشید.
روش های پخت فر کامبی بروج
فر کامبی یا فر پخت ترکیبی یکی از تجهیزات آشپزخانه صنعتی است. یک فر همه کاره محسوب می شود که امکان پخت غذا را با سه روش مختلف فراهم می کند. سیستم پیشرفته کنترل میزان رطوبت کابین در فر کامبی به همراه امکان پخت انواع غذاها در سه حالت هوای داغ، بخار و ترکیبی هیچ محدودیتی در پخت گریل، بخارپز، سرخ کردن، دودی کردن، پخت نان، شیرینی و دسر باقی نمی گذارد. در این بخش می خواهیم شما را با انواع روش های پخت فر کامبی بروج آشنا کنیم. با ما همراه باشید.

روش های پخت فر کامبی بروج
گردش هوای داغ یا کانوکشن
از گردش هوای داغ و خشک برای پخت انواع غذاها از جمله پخت نان و کبابی شدن گوشت و یا پخت پیتزا استفاده می گردد. عملکرد گردش هوای داغ در فر کامبی بروج به صورت جریان یکنواخت هوای داغ در کابین برای پخت یکدست مواد غذایی است.
بخار
بخار نیز از دیگر روش های روش های پخت فر کامبی بروج محسوب می شود. گزینه بخار به سه حالت بخار بویلر، بخار مستقیم و بخار ترکیبی تقسیم بندی می شود. در نتیجه غذاهایی مانند ماهی که در فر معمولی حجم آن ها کم شود و بافت خود را از دست می دهند، در حالت بخار فر کامبی با بهترین کیفیت آماده سازی می گردند. همچنین پخت سبزیجات با بخارپز فر کامبی ارزش غذایی، بافت و رنگ طبیعی سبزیجات را به خوبی حفظ می کند.
بخار بویلر: این نوع بخار از دانه های ریزتر و خشک تری برای پخت غذاهای دارای بافت سفت تر و فشرده تر مانند پروتئین بسیار مناسب است.
بخار مستقیم: غذاهایی که دارای بافت نرم تر و لطیف تری هستند، با بخار مستقیم ذرات درشت و خیس کیفیت پخت بهتری خواهند داشت.
بخار ترکیبی بویلر و مستقیم: بخار ترکیبی از ویژگی های انحصاری کامبی و یکی از انواع روش های پخت فر کامبی بروج می باشد. بروج هر دو سیستم تولید بخار مستقیم و بخار بویلر را در فرهای کامبی خود به کارگرفته تا مزایای استفاده از هر دو سیستم را به طور توامان در طیف وسیعی از غذاها ایجاد کند.
ترکیب بخار و هوای داغ
پخت ترکیبی در واقع یکی از گزینه هایی است که سبب شده فر کامبی نسبت به دیگر تجهیزات متمایز شود. این فر به آشپز این امکان را می دهد که حجم زیادی از غذا را با بالاترین کیفیت بپزد. در این حالت دستگاه از حرارت و بخار به طور مداوم استفاده می کند تا غذا در کمترین زمان ممکن بپزد و آماده شود. میزان رطوبت کابین با توجه به برنامه پخت به صورت خودکار تعیین می گردد، گرچه تنظیم دستی برای دما و رطوبت نیز در دسترس آشپز می باشد.
مشاوره راه اندازی رستوران و کترینگ
مزایای داشتن دستگاه فر کامبی
برای داشتن فر کامبی و دسترسی به انواع روش های پخت فر کامبی بروج نیاز به سرمایه گذاری اولیه می باشد. اما این هزینه اولیه در برابر مجموعه تجهیزاتی که می بایست در یک آشپزخانه صنعتی استفاده شود بسیار ناچیز است. به عبارت دیگر با یکبار هزینه و خرید فر کامبی بروج می توانید صاحب انواع عملکردهای فر کامبی شوید که نوعی سرمایه گذاری بلند مدت محسوب می شود. از دلایل قاطع برای استفاده از فر کامبی در اشپزخانه صنعتی می توان به موارد زیر اشاره کرد.
- فرهای کامبی بروج چندین عملکرد را در قالب یک دستگاه دارند و انواع روش های پخت فر کامبی بروج را به صورت یکجا دارید. بنابراین دیگر نیازی به خرید دستگاه مجزا با عملکردهای مختلف نخواهید داشت.
- به هنگام طبخ انواع غذاها شما می توانید درصد میزان بخار و یا حتی طیف متفاوتی از درجه حرارت را برای پخت انواع غذاها مورد استفاده قرار دهید.
- این دستگاه دارای پنل کاملا تاچ و دیجیتال است و می توانید بدین طریق انتخاب های متنوعی داشته باشید.
- فرهای کامبی در سه مدل متنوع فر کامبی 6 طبقه، فر کامبی 10 طبقه و فر کامبی 20 طبقه تولید می گردد. که می توانید در هر طبقه غذاها را با دستور غذایی و با مواد و متریال های متفاوتی همزمان طبخ کنید.
- با پخت غذا در فرهای کامبی می توان ارزش غذایی ویتامین ها و ریز مغذی های غذا را حفظ کرد.
برنامه ریزی برای پخت فر کامبی

روش های پخت فر کامبی بروج
فرهای کامبی را می توان با توجه به نوع غذا و از ابتدا با توجه به ذائقه برنامه ریزی کرد. بدین صورت که در هر طبقه با توجه به نوع غذا که در آن قرار گرفته است دستور پخت جداگانه ای وارد نمود همچنین می توان به حافظه دستگاه برنامه از پیش تعیین شده را وارد و ذخیره نمود. در نظر داشته باشید با توجه به اینکه این دستگاه به صورت طبقه طبقه می باشد می توان از سیستم پخت ترکیبی در یک ردیف بهره گرفت و در طبقه ای دیگر از سیستم بخار پز استفاده کرد . بدون اینکه عملکرد، بو و مزه ها غذاها با یکدیگر تداخلی داشته باشد.
قبل از خرید دستگاه ابتدا باید بدانید که نیازهای سر آشپز شما و منو غذاهای شما چیست. برای نصب دستگاه می بایستی تاسیسات مورد نیاز شمال برق ،آب (برای تولید بخار ) و گاز طبیعی را تامین نمایید. این دستگاه همچنین نیاز به لوله کشی آب شهری برای شست و شوی اتوماتیک و نیز خروجی فاضلاب می باشد. برای خرید فر کامبی بروج و اطلاع از قیمت آن می توایند فیدار سورن مراجعه کنید.